RING OSS - 024-3343038

Skrothandlare Dalarna

RING OSS - 024-3343038

Om oss

Vi är familjeföretag som handlar med skrot

Vi på Nyléns Åkeri AB är ett familjeföretag och startade redan 1978. Den största delen av våra verksamhet handlar om miljö och återvinning. Vårt företag ser till att allt skrot som består av metaller kommer till användning igen. Vi är stolta över att majoriteten av vårt skrot återanvänds. Vårt företag gynnar inte bara oss själva, utan hela miljön, planeten och framtiden. 

Bred verksamhet inom vårt företag

Förutom återvinning av metallskrot åt företag och privatpersoner – hyr vi ut containers för ditt eget skrot. Av oss kan du hyra containers för andra ändamål, såsom kyl- och frys, förråd, lager, elcentral eller kontor. Vi är även ett åkeriföretag som arbetar med transporter. Därför kan vi komma och hämta metallskrot, avfall och containers var som helst i landet. Ta därför kontakt och få kostnadsfri offert!

Stor sorteringsanläggning i Dalarna

Vi har även en stor sorteringsanläggning i Dalarna, vilket gör att vi kan ta emot metallskrot både från företag och privatpersoner som vill bli av med allt sitt skrot. Vi köper järn och metallskrot. Beroende på vikt och skick på metallskrotet får du betalt av oss.