RING OSS - 024-3343038

Skrothandlare Dalarna

RING OSS - 024-3343038

Skrothandlare

Behöver ni en skrothandlare i Dalarna? Vi har en stor anläggning med lyftkran.

Om ditt byggföretag har metallskrot, mässings- kopparskrot och som du önskar ska komma till användning och som du inte behöver, kommer vi och väger de metalldelar som du har och som kan återvinnas. Du får betalt och samtidigt vet du att ditt företag gör en god gärning. Det slags skrot som vi kan ta hand om är allt slags metallskrot som kanske kommer när du river, eller bygger med balk, plåt, eller om du har rivit ut diskbänkar, tomfat, kablar eller har elmotorer som du vill bli av. 

Vi är din skrothandlare i Dalarna

Vi arbetar med att återvinna metallskrot på rätt sätt. Om du vill vara säker på att de metaller som du inte längre behöver kommer till rätta, så kommer vi ut, hämtar det och sedan ser vi till att det kommer till återvinning. Om ditt företag ställer om och återvinner de metaller som du inte behöver, kan du marknadsföra det gentemot dina kunder. Det blir en win-win situation som är det mest hållbara som du som företag– och privatperson, kan göra. Vi vet hur viktigt det är att inte metallen bara hamnar på soptippen där den inte kan göra någon nytta.

Är du elektriker?

Arbetar du som elektriker och använder mycket kablar och elledningar? Då kommer vi gärna och hämtar det som du vill bli av med och inte behöver. Vi är gärna din underleverantör av miljövänlig återvinning så att inte alla metalldelar ligger och skräpar i naturen där den inte gör någon nytta. Vi tar emot all slags metallskrot.